Services

Illustrationer

 

Jeg udfører forskellige illustrationsopgaver, som for eksempel illustrationer til bøger, til væggen eller til hjemmesider. Jeg tegner med blyant, tusch eller på computeren.

foredrag og workshops

Jeg holder gerne fordrag og afholder kurser og workshops både for virksomheder og skoler. Indholdet kan være meget forskelligt kontakt mig eventuelt 

Grafisk arbejde

Jeg laver forskellige typer af grafisk arbejde, som eksempelvis logoer, plakater og ikoner til virksomheder.

Jeg har også arbejdet med grafisk facilitering primært i forhold til tavle og undervisningsbrug.

F.A.Q.

Prisen på illustrationer varierer meget alt efter hvilken type opgave, der er tale om. Formålet med dem, kan også have betydning for prisen. Som tommelfingeregel er prisen for en times arbejde cirka 500 kr (inklusiv moms), men kontakt mig, så kan du få en mere eksakt pris.

Ja, jeg laver både plakater og logoer til virksomheder af forskellig art. Jeg arbedjer primært i Illustrator med kan også bruge photoshop og InDesign. Kontakt mig, hvis du har en ide.

Ja, jeg underviser gerne i tegning og grafisk facilitering. Hvis du som privatperson eller virksomhed er interesseret i et kursus, så kontakt mig gerne.

Jeg er uddannet underviser fra Syddansk Universitet og har mere end 20 års undervisningserfaring i folkeskolen, ungddomsskolen, åbent universitet, efteruddannelse og gymnasiet.

Tegninger og malerier kan købes ved at kontakte mig. De bøger, som ikke er forældede kan købes på Saxo.dk eller ved at kontakte forlaget Alt-I-Ord. Tegneserien “Edderkopper” kan købes hos Forlaget Afkom.